Hvem er Podcast Marketing?

Hej, og velkommen til!
Podcast Marketing er stiftet af Mads Lyngø og Niels Greve Sørensen, og vi er to glade og driftige personer, med masser af højt humør og 6 år erfaring indenfor podcasting og + 250 episoder fordel på 5 podcast koncepter.

Vi er blevet bidt af en vild podcastmikrofon, som har ført til vores glødende passion for podcasting, og ekstremt nysgerrighed omkring hvordan man som virksomhed kan drive stor vækst via en podcast.

Vi har både set det hos andre og selv oplevet hvor meget tillid, der kan bygges via podcast og er fuldstændig oplagt at virksomheder udnytter mere i fremtiden! 

 

Hvordan arbejder vi

Ret banalt, skærer vi oftest ind til benet og skubber til de virksomheder vi samarbejder med.
Tit og oftest bliver der laver podcastkoncepter, der ikke er skarpe og som både spilder tid og penge…
At simplificere tingene, er utrolig vigtig for os, for at strategien er holdbare dvs. så du få KUN den nødvendige information.

 

Men nok om os.

Det skal handle om dig!

I et konkurrencepræget marked er det vigtigt at kunne skille sig ud fra de andre konkurrenter i branchen.

Den bedste måde er gøre det, er hvor du får noget taletid med din målgruppe, så de forstår at præcis DU kan løse dine målgruppens udfordringer! 

Så hvis du vil være ekspert i din branche, go-to personen indenfor dit felt eller have flere store kunder, så bør podcast være en del af din markedsførings-værktøjskasse. Og en god podcast er understøtter dine mål for virksomheden.

Og det sjove er.

Det er stadigvæk så få der har en podcast, så du får et visitkort at de helt store, ved at have en! (Du bliver husket)

 

Klar til at prøve kræfter med podcasting?

Vi arbejder kun med virksomheder hvor en kunde er meget værd, og relationen til kunden er den vigtigste faktor for et køb.

Har du viden indenfor et specifik emne, så passer podcast mediet perfekt til din virksomhed!

Er du interesseret i at høre mere om, hvorvidt podcasting kan være med til at positionere dig som ekspert i branchen og skabe dog en konkurrencemæssig fordel?

Så får en gratis strategi session her

Eller kontakt Mads på

Email: mads@podcastmarketing.dk  

Tlf. (+45) 42 19 16 91

Vi tales ved og ha’ en god dag!